Malam 25/06/2016

Pada malam tu, Along baru lepas buat kopi. Tiba-tiba 2 org guru disiplin masuk ke kelas dan buat sportcheck. Lelaki dan perempuan diminta ke hadapan berdiri bertentangan dengan whiteboard. Setelah setengah jam mencari barang-barang terlarang yg kemungkinan dibawa dan bermacam-macam psycho dikenakan ke atas kami. Guru melepaskan pelajar perempuan. Kini hanya tinggal pelajar lelaki dengan cikgu-cikgu sahaja. Sewaktu guru disiplin sedang memberi nasihat. Tiba-tiba beliau dipanggil oleh seseorang diluar. "Ckgu ad phone dekat farra. Fon epul."

أو كما قال.
The End.

—Korang mesti pernah kenal member-member yang macam ni kan?
—Thanks to them, sekarang kita dah kenal orang yang akan kita abaikan diusia tua nanti. Now we know our enemies.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...